Hangende vaasjes (tweedelig, deel twee 15/04)

Vrolijke vaasjes

Wat gaan we doen?

Is jouw vensterbank vol, maar kom je toch nog wat groen te kort in huis? Dan zijn hangende vaasjes de ideale oplossing. Tijdens deze workshop gaan we een uniek setje hangende vaasjes maken. Maak ze perfect strak, of meer robuust, versier ze met bloemenstempels of je favoriete gedicht,… Kies zelf of je gaten maakt in je potjes om daar touw door te knopen, of dat je ze in een gemacrameed netje hangt. Dat is het mooie van zelf maken, het wordt precies zoals je wil.

Tijdens de tweede workshop gaan we jouw vaasjes glazuren met een prachtig glazuur naar keuze. Daarna moeten ze nog 1 keer gestookt worden, maar dan kun je ze snel in gebruik nemen. Doordat de potjes nog gestookt moeten worden kunnen we ze niet afmaken met touw of een netje. Touw kun je bij het ophalen meenemen. Een netje zul je even zelf moeten regelen.

Samenvattend

Datum: 25 maart en 15 april
Tijdstip: 14:00 – 17:00 (kan uitlopen)
Locatie: Vennewatersweg 8 Heiloo (nabij Alkmaar)

• Trek kleren aan die vies mogen worden
• Neem voorwerpen mee die je als stempel kunt gebruiken (kant, bladeren,knopen,…)

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Je kunt hier je plekje reserveren. Twee weken voor de workshop hoor je of deze door gaat en stuur ik je informatie over de betaling. Je reservering geldt voor beide workshopdagen.

Ongeveer 2 weken na de tweede workshop kunnen de vaasjes opgehaald worden. Ik stuur je een mail wanneer het zo ver is zodat we iets kunnen afspreken en voeg daar een foto van alle eindresultaten aan toe zodat je kunt zien hoe het werk van de anderen geworden is.

Deze workshop is gloednieuw, waardoor ik weinig voorbeeldfoto’s heb. De foto’s zijn daarom niet 100% representatief.

Inschrijven

Nog 5 plaatsen vrij.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

 


Binnenkort op dezelfde locatie

Locatie

Het LCKeramiek atelier
Vennewatersweg 8
Heiloo

Winkelwagen
Scroll naar boven