Toffe Tuinbeelden

Wat gaan we doen?

Heb jij altijd al je eigen tuinkabouter willen maken, of misschien een beeldje van een poes die jouw voordeur bewaakt? Tijdens deze workshop gaan we in 1 middag in die behoefte voorzien. We starten vanuit een bolle vorm die de basis vormt is van je beeld. Armen, benen, hoedjes, staarten en alles wat je kunt verzinnen maken van deze bolle vorm jouw unieke tuinbeeld. Zijn diertjes en kabouters niet jouw ding? Geen nood, want deze bolle basis is ook perfect voor allerlei abstracte vormen.

Omdat we het beeld niet glazuren zijn we mooi in 1 middag al klaar. Om er toch voor te zorgen dat het niet bij een strak wit beeld blijft versieren we de huid van je beeld met textuur. Onder invloed van de natuur gaat deze textuur verschillend verkleuren wanneer je beeld al een tijdje buiten staat. Zo krijg je een prachtig natuurlijk patina.

Nadat de beelden rustig gedroogd zijn stook ik ze waardoor ze letterlijk keihard worden. Je beelden zijn dan vorstbestendig en kunnen tegen een stootje.

Vanwege de korte duur van de workshop is het formaat van je beeld beperkt tot ongeveer 20cm

Extra informatie

Datum: 7 oktober
Tijdstip: 14:00 – 17:00 (kan uitlopen)
Locatie: Vennewatersweg 8 Heiloo (nabij Alkmaar)

• Trek kleren aan die vies mogen worden
• Neem voorwerpen mee die je als stempel kunt gebruiken (kant, bladeren,knopen,…)

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Je kunt hier je plekje reserveren. Twee weken voor de workshop hoor je of deze door gaat en stuur ik je informatie over de betaling. Je reservering geldt voor beide workshopdagen.

Ongeveer 2 weken na de tweede workshop kunnen de beelden opgehaald worden. Ik stuur je een mail wanneer het zo ver is zodat we iets kunnen afspreken en voeg daar een foto van alle eindresultaten aan toe zodat je kunt zien hoe het werk van de anderen geworden is.

Inschrijven

Nog 8 plaatsen vrij.

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

 


Binnenkort op dezelfde locatie

Locatie

Het LCKeramiek atelier
Vennewatersweg 8
Heiloo

Winkelwagen
Scroll naar boven