Houtskool Portret tekenen (Geannuleerd, zie 14 mei)

Wat gaan we doen?

Hoe zit een gezicht in elkaar? Waar beginnen en eindigen de oren? Hoe krijg je diepte in je tekening? Waar begin ik met tekenen? Op deze en andere vragen ga je de antwoorden vinden tijdens deze workshop portret tekenen. We gebruiken houtskool omdat dit materiaal zich uitstekend leent voor oefenen met de schaduwen die diepte in je tekening brengen. Het gaat niet alleen om het leren werken met houtskool, want de dingen die je hier leert kun je vervolgens ook toepassen in bijvoorbeeld een portretschilderij.
Aan het einde krijg je een setje tekenmateriaal mee naar huis zodat je daar meteen verder kunt oefenen. Als je dit goed volhoudt zul je zien dat je snel steeds beter wordt in het tekenen.

Extra informatie

Datum: 29 januari
Tijdstip: 14:00 – 16:30
Locatie: Vennewatersweg 8 Heiloo

Trek kleren aan die vies mogen worden.
We gebruiken voorbeeldfoto’s voor deze workshop en als je dat leuk vindt kun je zelf een foto meenemen van een bekende. Tegelijk met de workshopbevestiging twee weken voor de workshop stuur ik informatie over waar je op kunt letten om een goede foto te kiezen. Er zijn ook voorbeeldfoto’s bij de workshop aanwezig.

De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Je kunt hier onder je plekje reserveren. Twee weken voor de workshop hoor je of deze door gaat en stuur ik je informatie over de betaling.

workshop portret tekenen
workshop portret tekenen
workshop portret tekenen
workshop portret tekenen


Binnenkort op dezelfde locatie

Locatie

Het LCKeramiek atelier
Vennewatersweg 8
Heiloo

Winkelwagen
Scroll naar boven